Φαιη Σκορδα / Φαίη Σκορδά: Η στεναχώρια που πέρασε πριν την πρεμιέρα της ... - «εκεί που είμαι πίσω από το παραβάν, οι κάμερες όλες.

Φαιη Σκορδα / Φαίη Σκορδά: Η στεναχώρια που πέρασε πριν την πρεμιέρα της ... - «εκεί που είμαι πίσω από το παραβάν, οι κάμερες όλες.. «εκεί που είμαι πίσω από το παραβάν, οι κάμερες όλες. Οι σπουδές της στο πανεπιστήμιο της μπολόνια και ο διάσημος καθηγητής που είχε. Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, είδε τις ανταγωνίστριές της και… συναγωνίστριες ξανθιές ελένη μενεγάκη και κατερίνα καινούργιου να δουν την σκόνη της και δείχνει απόλυτη. Αποκάλυψε on air αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός της! Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην φαίη σκορδά απο τους fans.

Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, είδε τις ανταγωνίστριές της και… συναγωνίστριες ξανθιές ελένη μενεγάκη και κατερίνα καινούργιου να δουν την σκόνη της και δείχνει απόλυτη. Σε πάρα πολλά θέματα κοινωνικής φύσεως έχει προκλητική άποψη. Δες πώς θα κάνεις τους κοιλιακούς της! Ένταση ανάμεσα σε φαίη σκορδά και ανθή σαλαγκούδη: Η φαίη σκορδά μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής, πήρε τα απαραίτητα υλικά και ετοίμασε ένα ρόφημα που θα σας κάνει να το λατρέψετε!

Φαίη Σκορδά: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της!
Φαίη Σκορδά: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της! from www.tlife.gr
Η τούρτα από τους γιους της και το σχόλιο του μεγάλου για την ηλικία. Την ώρα που η φαίη σκορδά άλλαζε, έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμνή στη μέση του πλατό με όλους να την κοιτάζουν. Το τριήμερο του αγίου πνεύματος επέλεξε η φαίη σκορδά για μια εξόρμηση με τον αγαπημένο της νίκο ηλιόπουλο. Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην φαίη σκορδά απο τους fans. Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου. Αγνώριστη η φαίη σκορδά σε φωτογραφία έκπληξη στα 18 της. Η φαίη σκορδά είναι λάτρης των social media και στο instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Η φαίη σκορδά φορά το μαγιό και.τριβεται στον τοίχο.

Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν.

Η ελληνική τηλεόραση απέκτησε το τις εντυπώσεις έκλεψε η φαίη, η οποία πόζαρε σαν μοντέλο παίζοντας με τα aviator γυαλιά ηλίου της. Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του γιου τους, γιάννη. Με νοσταλγική διάθεση, η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε στον αέρα της εκπομπής μια φωτογραφία από όταν ήταν 18. Μετά το τέλος της εκπομπής της. Ποιες ήταν οι πρώτες της. Aποκάλυψε λεπτομέρειες για τον χωρισμό οικονομόπουλου‑ αραβανή! Ανήμερα της μεγάλης γιορτής του καλοκαιριού, της παναγίας, η φαίη σκορδά έκανε μία νέα ανάρτηση, στην οποία βρίσκεται μαζί με τον γιάννη και τον δημήτρη στην ιερά μονή σκαφιδιάς για την γιορτή της. Η λαμπερή παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, περνάει τις φετινές γιορτές στο πατρικό της. Η τούρτα από τους γιους της και το σχόλιο του μεγάλου για την ηλικία. Η φαίη σκορδά φορά το μαγιό και.τριβεται στον τοίχο. Οι σπουδές της στο πανεπιστήμιο της μπολόνια και ο διάσημος καθηγητής που είχε. Η φαίη σκορδά είναι λάτρης των social media και στο instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει!

Οι σπουδές της στο πανεπιστήμιο της μπολόνια και ο διάσημος καθηγητής που είχε. Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου. Την ώρα που η φαίη σκορδά άλλαζε, έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμνή στη μέση του πλατό με όλους να την κοιτάζουν. Δείτε τα sms από τον συγκινητικό τους διάλογο. Posted in celebrity news | leave a comment.

Φαίη Σκορδά: Με καυτό μπικίνι… παίζει στη θάλασσα! (ΦΩΤΟ ...
Φαίη Σκορδά: Με καυτό μπικίνι… παίζει στη θάλασσα! (ΦΩΤΟ ... from www.pasmina.gr
Η φαίη σκορδά ξεκίνησε την εκπομπής της «το πρωινό», ετοιμάζοντας το πρωινό γεύμα στους συνεργάτες της. Οι σπουδές της στο πανεπιστήμιο της μπολόνια και ο διάσημος καθηγητής που είχε. Μετά το τέλος της εκπομπής της. Αποκάλυψε on air αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός της! Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην φαίη σκορδά απο τους fans. Aποκάλυψε λεπτομέρειες για τον χωρισμό οικονομόπουλου‑ αραβανή! Η φαίη σκορδά είναι λάτρης των social media και στο instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. 40,808 likes · 39 talking about this.

Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος.

Η φαίη σκορδά επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τον ant1 και την εκπομπή το πρωινό. Όλες οι ειδήσεις και τα καυτά νέα σχετικά με την παρουσιάστρια φαίη σκορδά. Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου. Η προσπάθεια για καλλιτεχνική έκφραση δεν καταλήγει πάντα σε κάποιο. Posted in celebrity news | leave a comment. 40,808 likes · 39 talking about this. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα! Η λαμπερή παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, περνάει τις φετινές γιορτές στο πατρικό της. Η φαίη σκορδά φορά το μαγιό και.τριβεται στον τοίχο. Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Με νοσταλγική διάθεση, η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε στον αέρα της εκπομπής μια φωτογραφία από όταν ήταν 18. Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του γιου τους, γιάννη.

Posted in celebrity news | leave a comment. Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην φαίη σκορδά απο τους fans. Η φαίη σκορδά είναι λάτρης των social media και στο instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Αποκάλυψε on air αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός της! Η προσπάθεια για καλλιτεχνική έκφραση δεν καταλήγει πάντα σε κάποιο.

Φαίη Σκορδά: Έτσι πέρασε το απόγευμα της Κυριακής | fthis.gr
Φαίη Σκορδά: Έτσι πέρασε το απόγευμα της Κυριακής | fthis.gr from image.fthis.gr
Πρεμιέρα έκανε σήμερα η φαίη σκορδά μαζί με τους νέους της συνεργάτες. Posted in celebrity news | leave a comment. Αποκάλυψε on air αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός της! Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει! Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην φαίη σκορδά απο τους fans. Aποκάλυψε λεπτομέρειες για τον χωρισμό οικονομόπουλου‑ αραβανή! Την ώρα που η φαίη σκορδά άλλαζε, έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμνή στη μέση του πλατό με όλους να την κοιτάζουν. Στη βιλα των οργιων για 7.000 ευρώ.

Δες πώς θα κάνεις τους κοιλιακούς της!

Σε πάρα πολλά θέματα κοινωνικής φύσεως έχει προκλητική άποψη. Η φαίη σκορδά ξεκίνησε την εκπομπής της «το πρωινό», ετοιμάζοντας το πρωινό γεύμα στους συνεργάτες της. 40,808 likes · 39 talking about this. Δες πώς θα κάνεις τους κοιλιακούς της! Καλημέρισε τους τηλεθεατές για 15η συνεχή χρόνια και παρουσίασε τους συνεργάτες. Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, είδε τις ανταγωνίστριές της και… συναγωνίστριες ξανθιές ελένη μενεγάκη και κατερίνα καινούργιου να δουν την σκόνη της και δείχνει απόλυτη. Αγνώριστη η φαίη σκορδά σε φωτογραφία έκπληξη στα 18 της. Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει! Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του γιου τους, γιάννη. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους. Η προσπάθεια για καλλιτεχνική έκφραση δεν καταλήγει πάντα σε κάποιο. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama